BudaBright Lakópark

Budapest, 3. ker. Pünkösdfürdő utca 42-46.

Mintalakások

Milyen lakást keresel?

Tervek és alaprajzok alapján néha nehez elképzelni, hogy milyen lesz a valóságban egy ingatlan. A 3D virtuális séta, a videó és a képgaléria segítségével sokkal könnyebb lesz elképzelni új otthonod.

(Stúdiólakások)

Kis lakás nagyszerű megoldásokkal

A lakóparkban nagy arányban kaptak helyet a klasszikus stúdiólakások, ahol lehetőség van a válaszfalakat és a kiállásokat (víz, villany) igény szerint alakítani. A praktikus kialakításnak köszönhetően a lakások könnyen bútorozhatóak.

(Garzonlakások)

Klasszikus egyszobás lakások

Kiválló elrendezésű és ideális alapterületű otthonok befektetésre és fiataloknak is kitűnő választás. Méretükből adódóan egy térelválasztó segítségével akár egy 1+0,5 szobás lakás kényelmével is felérhet.

(nappali + hálószoba)

Befektetésnek vagy életkezdéshez

A másfél szobás, új építésű lakások a legnépszerűbbek az ingatlan piacon, ezért a lakóparkban változatos alapterületű és elrendezésű típusok közül válogathatsz. Nézz meg ezek közül egyet és válaszd ki a kedvenced a lakáslistából.

(nappali + 2 hálószoba)

L-alakú háromszobás lakások

Ez a fajta elrendezés Ideális családi otthon megteremtésére biztosít lehetőséget. Az optimális helykihasználás érdekében a kiállások és a válaszfalak igény szerint módosíthatók.

(másfél szobás lakás)

A legnépszerűbb lakástípus

Praktikus és kiváló elrendezésű másfél szobás lakás. Kis közlekedő és tágas nappali a jobb helykihasználás miatt. A nagyobb méretű terasz pedig fokozza a kényelmet és az élhetőséget.

(háromszobás lakás nagy terasszal)

3 szobás lakások nagy terasszal

A lakópark nevéhez híven a lakás minden szobája a nagy terasznak köszönhetően napfényes. A praktikus elrendezésének köszönhetően könnyen bútorozható és akár családoknak is ideális otthon.

Az oldalon szereplő képek (látványtervek) csak illusztrációk és nem a tényleges műszaki tartalom jelenik meg rajtuk. A tényleges műszaki tartalom tekintetében az értékesítési folyamat során teljes tájékoztatást adunk.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük adja meg adatait és értékesítési tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Telefon

Email cím

értékesítési iroda

1074 Budapest, Dohány u. 14.

Kapcsolat

Név(Kötelező)