BudaBright Lakópark

Budapest, 3. ker. Pünkösdfürdő utca 42-46.

A jövődnek építve – Várható átadás 2023 december

BudaBright lakópark

kényelmes otthon egy dinamikus élethez. Ideális elhelyezkedésének, építészeti megoldásainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően Óbuda legújabb lakóparkja tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megtalálni az egyensúlyt az életükben.

Q

hol épül a lakópark

Budapest 3. kerületében Óbudán a Pünkösdfürdő utcában.

A Pünkösdfürdő, Septimius Severus és Ipartelep utca által határolt területen 3 épületben 316 lakás közül választhatod ki az ideális fekvésű és elrendezésű új otthonod. A választék a 26 -es stúdiótól a 100 -es 3 szobás, teraszos lakásokig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját.

A Duna-part közelsége számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A társasház elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről. A belváros és az M0 autópálya percek alatt elérhető.

épületek száma

emeletek

lakások száma

Szolgáltatások a lakóparkban

Hűtés-fűtés

A lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, amit a lakások ára tartalmaz.

Mozgásérzékelő világítás a közös területeken

A járókelők mozgását érzékelő közvilágítás hosszú távon jelentős energiafelhasználást takarít meg, ezért alkalmazunk adaptív világítást a közös területeken.

Közösségi kert

A Buda Bright lakói közösségi kertben pihenhetnek, amely remek lehetőséget kínál többek között a közösségépítésre is.

Portaszolgálat

A lakópark területén levél- és csomagkézbesítési pont kialakítására alkalmas helyszínt biztosítunk a lakók részére. A kézbesítési pont működési feltételeiről a társasház közgyűlése jogosult dönteni.

Kerékpártárolók és kerékpár javítópont

A Buda Bright környezete remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a kerékpározók számára. A lakópark területén kerékpártárolók és kerékpár javító pont kialakítására alkalmas helyszínt biztosítunk a lakók részére.

Elektromos autó töltési lehetőség

Elektromos autókkal rendelkező lakóink számára töltési lehetőséget biztosítunk a lakópark parkolójában.

Ilyen lesz a Buda Bright Lakópark

Járd körbe új otthonod

Az oldalon szereplő képek (látványtervek) csak illusztrációk és nem a tényleges műszaki tartalom jelenik meg rajtuk. A tényleges műszaki tartalom tekintetében az értékesítési folyamat során teljes tájékoztatást adunk.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük adja meg adatait és értékesítési tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Telefon

Email cím

értékesítési iroda

1074 Budapest, Dohány u. 14.

Adatvédelmi nyilatkozat

Hírlevél feliratkozás