BudaBright Lakópark

Budapest, 3. ker. Pünkösdfürdő utca 42-46.

Élet a város napos oldalán

A BudaBright lakópark

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül. Észak-Buda legújabb lakóparkjában 3 épületben összesen 316 újépítésű lakás készül.

A kis alapterületű stúdiótól a 3 szobás otthonig változatos alaprajzok és eltérő adottságok közül válogathatsz.

Közel a Duna-parthoz

A lakóparkhoz saját park is tartozik, de a természetkedvelők a Duna közelségét is élvezhetik. A Római-part néhány perc sétával elérhető.

20-80 %-os finanszírozás

Verhetetlen fizetési konstrukciónk keretében az 1. részlet a szerződéskötéskor a 2. pedig a műszaki átadásról történő értesítést követően lesz esedékes.

CSOK igénybe vehető

A lakóparkban épülő 40 ㎡ feletti újépítésű lakások megfelelnek a törvényi előírásoknak, így igénybe veheted a Családok Otthonteremtő Kedvezményét.

panorámás lakások

Várható átadás

A lakópark várhatóan 2023 decemberében kerül átadásra a tulajdonosoknak.

BudaBright lakópark 3.kerület

Élet a város napos oldalán

Karnyújtásnyira a Duna-parttól

A BudaBright Óbuda Duna-parthoz közel eső részén épül. A Római-part közelsége temérdek lehetőséget kínál az aktív pihenéshez, sportoláshoz és a tartalmas kikapcsolódáshoz.

A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés, vásárlás és az ügyintézés is gyerekjáték lesz.

Lakástípusok

Stúdió lakások

27 ㎡- 37  ㎡

2 szobás lakások

42  – 67  

3 szobás lakások

42  – 89 

Várható átadás 2023 december

Hol tart az építkezés

 

%

Koncepció

%

Földmunkák

%

Építkezés

%

Értékesítés

miért a BudaBright

Közel a Duna-parthoz

A lakóparkhoz saját park tartozik, de a természetkedvelők a Duna közelségét is élvezhetik. A Római-part néhány perc sétával elérhető.

20-80 %-os finanszírozás

Verhetetlen fizetési konstrukciónk keretében az 1. részlet a szerződéskötéskor a 2. pedig a műszaki átadásról történő értesítést követően lesz esedékes.

CSOK igénybe vehető

A lakóparkban épülő 40 feletti újépítésű lakások megfelelnek a törvényi előírásoknak, így igénybe veheted a Családok Otthonteremtési Kedvezményét.

panorámás lakások

Panorámás lakások

A felsőbb emeletek lakásaiból a budai hegyek és/vagy a város panorámáját élvezheted. A tágas teraszok pedig még több élményt biztosítanak.

Budai lakások

Budai oldal

A Duna nyugati partja, Óbuda már a római időkben is lakott volt. Egyedi hangulatának és adottságainak köszönhetően pedig napjainkban is a legnépszerűbb városrészek egyike.

Római-parti lakások

Római-part környéke

A lakópark elhelyezkedésének egyik legnagyobb előnye a Duna illetve a Római-part közelsége. Ami számtalan lehetőséget  biztosít majd az itt élők számára.

A beruházóról

A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Magyarország egyik vezető befektetéskezelő cégcsoportjának, a tőkeerős Indotek Groupnak a tagja. A 2021-ben létrehozott MIB saját fejlesztésű lakóingatlan projektekkel jelen van a lakossági ingatlanpiacon is.
A vállalat elkötelezett amellett, hogy megfizethető áron kínáljon minőségi lakóingatlanokat. Folyamatosan követi az ingatlanpiac változásait, nagy hangsúlyt fektet a vevői igények felmérésére, a vásárlói visszajelzések értékelésére, amelyek eredményeit az új trendeket is figyelembe véve, megjeleníti új projektjeiben. A fenntarthatóság és energiahatékonyság kiemelt szempont a tervezési folyamatban, ennek eredményeként vállalat a kivitelezés során is olyan innovatív megoldásokat alkalmaz, amelyek éppúgy hozzájárulnak környezetünk megóvásához, mint ügyfeleink hosszú távú költségmegtakarításához.
A MIB célja, hogy olyan otthonokat teremtsen, amelyek nemcsak esztétikailag vonzóak és modernek, hanem kényelmesek és praktikusak is a mindennapi életben. A vállalat nagy figyelmet fordít a funkcionalitásra, az egészséges környezetre és a tartósságra, hogy hosszú távon élvezhető és komfortos otthonokat biztosítson ügyfeleinek.

A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. az Indotek Group tagjaként egy olyan vállalatcsoport része, amely tevékenységének fókuszában az ingatlanbefektetés, ezen belül a különböző ipari-, kereskedelmi-, szolgáltatói- és lakáscélú ingatlanok megvásárlását, fejlesztését, üzemeltetését és értékesítését magában foglaló vagyonkezelés áll. Az Indotek Group biztosítja a MIB számára a stabil pénzügyi hátteret, és lehetővé teszi, hogy a MIB minőségi lakóingatlan projektekkel legyen jelen az ingatlanpiacon.

Az oldalon szereplő képek (látványtervek) csak illusztrációk és nem a tényleges műszaki tartalom jelenik meg rajtuk. A tényleges műszaki tartalom tekintetében az értékesítési folyamat során teljes tájékoztatást adunk.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük adja meg adatait és értékesítési tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Telefon

Email cím

értékesítési iroda

1074 Budapest, Dohány u. 14.

Kapcsolat

Név(Kötelező)